Закажете термин за Covid-19 тест

За нас

ПЗУ МЕРКУР со биохемиски Лаборатории „ЛАОР“ од Тетово е приватна здравствена установа, која опфаќа три амбуланти по општа медицина, една гинеколошка ординација, три биохемиски лаборатории и една молекуларно-генетска лабораторија.  ПЗУ Меркур…

Прочитај повеќе

Новости

+

Почнувајќи од 26.6.2020 во ЛАОР молекуларно-генетската лабораторијa на адреса ул. 29 Ноември бр.1 Тетово ќе се врши тестирање за вирусот…

Read More