Laor

Ковид-19: Зошто производството на вакцината е толку комплицирано?

Одржлива вакцинација е клучна за ставање крај на пандемијата. На пазарот веќе има неколку различни вакцини, но патот до нивно масовно производство е долг и послан со трње.

Exit mobile version