Закажете термин за Covid-19 тест

Што нудиме ние?

Првокласен медицински третман, компетентна нега, модерен менаџмент. Затоа во Лаор лабораториите и во ПЗУ Меркур  работат лекари со висока професионалност и персонал целосно посветен на задачите. Медицинското know-how e прва обврска што ја имаме кон пациентите. Постојано си поставуваме високи стандарди кога се работи за нашите пациенти. Нашиот…

Прочитај повеќе

Новости

+

Ова е водич за здравствени работници кои се вклучени во активности за нега на пациенти во здравствени установи. Целта на…

Read More

Одржлива вакцинација е клучна за ставање крај на пандемијата. На пазарот веќе има неколку различни вакцини, но патот до нивно…

Read More

Што треба да знаеш за вирусот за да се заштитиш себе и својата фамилија

Read More