ccorona covid-19 test tetov

Почнувајќи од 26.6.2020 во ЛАОР молекуларно-генетската лабораторијa на адреса ул. 29 Ноември бр.1 Тетово ќе се врши тестирање за вирусот Covid-19. Тестирањето ќе биде со земање брис од нос, обработен со Real Time-PCR метода за чија изработка нашата лабораторија поседува…

laor-lokacija-2

с.Групчин, Тетово

laor-lokacija-1

29-ти Ноември 59 Тетово (Наспроти Интернистичкиот блок на Клиничката болница)

laor-lokacija-2

Киро Ристоски-Дрнц 1-a