Caktoni takim për testin Covid-19

Çfarë ofrojmë ne?

Trajtim mjekësor i klasit të parë, kujdes kompetent, menaxhim modern. Kjo është arsyeja pse në Laboratorët Laor dhe IPSH Merkur punojnë mjekë dhe staf shumë profesional dhe të përkushtuar plotësisht në detyrat e tyre. Njohuritë mjekësore janë detyrimi i parë që kemi ndaj pacientëve.…

Lexo më shumë

Lajme

+

Duke filluar nga 26.6.2020 në Laboratorin Gjenetik Molekular LAOR në adresën rr. 29 Nëntor Nr. 1 Tetovë do të kryen…

Read More