Çfarë ofrojmë ne?

medical-treatment-медицински-третман

Trajtim mjekësor i klasit të parë, kujdes kompetent, menaxhim modern.

Kjo është arsyeja pse në Laboratorët Laor dhe IPSH Merkur punojnë mjekë dhe staf shumë profesional dhe të përkushtuar plotësisht në detyrat e tyre. Njohuritë mjekësore janë detyrimi i parë që kemi ndaj pacientëve. Ne vazhdimisht vendosim standarde të larta kur bëhet fjalë për pacientët tanë.

Ekipi ynë i mjekëve gjithmonë i merr seriozisht shqetësimet tuaja shëndetësore dhe do të bëjë më të mirën për ju.

Secili prej shërbimeve tona, çdo hap në trajtimin e pacientit, shpjegohet saktësisht. Dhe për çdo hap ne kërkojmë miratimin tuaj. Modeli ynë i marrëdhënies mjek-pacient është një marrëdhënie bashkëpunimi reciprok. Ne gjithmonë do të përpiqemi të ndërtojmë një marrëdhënie besimi të ndërsjelltë.

Në Laboratorët Laor dhe IPSH Merkur, mjeku ka për detyrë të trajtojë pacientët në të njëjtën mënyrë, pavarësisht nga përkatësia e tyre fetare, kombëtare, politike. Mjekët tanë i trajtojnë të gjithë pacientët në mënyrë të barabartë dhe u japin atyre trajtim të barabartë gjatë trajtimit. Ne jemi të vetëdijshëm që sot pacientët janë më aktivë, më të arsimuar dhe presin më shumë nga shërbim mjekësor. Ne e dimë që ata janë më të gatshëm të kërkojnë mjekun më të mirë. Kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht po përpiqemi të punësojmë më të mirën. Dhe ne vazhdimisht i vlerësojmë aktivitetet e tyre.