IPSH Merkur

merkur

IPSH MERKUR është një institucion shëndetësor privat, i themeluar në vitin 2006, i cili përfshin tre klinika ambulance dhe një praktikë gjinekologjike. Sot këto klinika janë zgjedhja e parë për mjekët e familjes në Tetovë dhe rrethinat duke ofruar shërbimet e mëposhtme:

ISHP Merkuri ka lidhur një marrëveshje me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore të Republikës së Maqedonisë, për një mjek të zgjedhur nga kujdesi shëndetësor parësor. Pacienti ushtron të drejtën për tu trajtuar në kurriz të fondit.

Ne në IPSH Merkur jemi plotësisht të përkushtuar për të ruajtur vazhdimisht cilësinë e punës në nivelin më të lartë. Pacientët tanë janë qendra e punës sonë. Në gjithçka që bëjmë, ne jemi të përqendruar në ofrimin e shërbimeve më të mira të mundshme për pacientët tanë. Ne përpiqemi të ofrojmë gamën më të gjerë të shërbimeve me cilësi të lartë për nevojat e diagnostikës moderne mjekësore dhe të jemi një partner i zgjedhur për profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe pacientët në rajon. Ne nuk harrojmë se tek mjeku vjen për vizitë një qenie njerëzore që vuan, jo vetëm një pjesë e sëmurë e trupit.