Laborator biokimik

biohemiska-laboratorija
 • Test gjaku
 • Numrat e plotë të gjakut
 • Sedimetim
 • Hekur serum
 • Ferritin
 • Ekzaminim kimik dhe mikroskopik i urines
 • Në gjak dhe urine
 • Glikemia e agjëruar
 • oGTT
 • HbA1c
 • Kolesteroli total
 • Trigliceride
 • HDL, LDL, VLDL
 • Proteina totale
 • Albuminë
 • D – Dimer
 • Кoha e gjakderdhjes
 • Koha e koagulimit
 • IgG, IgM, IgE
 • CRP, RF, ASO
 • Urea
 • Kreatininë
 • Bilirubin
 • Acid urik
 • Natrium
 • Kalium
 • Kalcium
 • Magnez
 • Fosfor
  • AST
  • ALT
  • LDH
  • ALP
 • Influenza A+B/RSV
 • TSH, T4, fT4, T3, fT3
 • FSH, LH, Estradiol, Prolactin, Progesteron, Testosteron
 • CEA
 • CA 15-3
 • CA 125
 • PSA
 • AFP
 • B-HCG
 • CA 19-9
 • Chlamydia trachomatis IgA, IgM, IgG
 • Toxoplasma gondii IgM, IgG
 • CMV IgM, IgG
 • Хепатити (Anti HAV-IgM/IgG, Anti HBs, HBsAg, Anti HBc-IgM, Anti HBe, HBeAg, Anti HCV)
 • Anti-HIV
 • Helicobacter Pylori- IgA/IgG

Ureoplazma/Mycoplasma

 • Opiate
 • Marihuanë
 • Kokainë
 • Kultura e urines
 • Shtupe fyti
 • Shtupe hundësh
 • Shtupe syri
 • Shtupe veshi
 • Shtupe plage
 • Shtupe e qafës së mitrës
 • Shtupe vagjinale
 • Shtupë uretrale
 • Kultura e spermës
 • Koprokulturë
 • Vitamina D

Teste alergjie

 • Kontroll pozitiv
 • Derm.pteronyssinus
 • Derm.farinae
 • Verr
 • Thupër
 • Hazel
 • Barërat të përziera
 • Thekër (polen)
 • Pelin
 • Gjethe dielli
 • Mace
 • Kalë
 • Qen
 • Alternaria alternata
 • Të bardhë veze
 • Qumësht
 • Kikirikë
 • Lajthi
 • Karrota
 • Miell gruri
 • Kokrra soje
 • Kontroll pozitiv
 • Derm.pteronyssinus
 • Derm.farinae
 • Verr
 • Thupër
 • Hazel
 • Lis
 • Barëra të përziera
 • Thekër (polen)
 • Pelin
 • Gjethe dielli
 • Mace
 • Kalë
 • Qen
 • Kavie
 • Brejtës
 • Lepur
 • Penicillium notatum
 • Cladosporium herbarum
 • Aspergillus fumigatus
 • Alternaria alternata
 • Kontrolli pozitiv
 • Lajthi
 • Kikirikë
 • Arra
 • Bajame
 • Qumësht
 • Të bardhë veze
 • Të verdhë veze
 • Kazeinë
 • Patate
 • Selino
 • Karrota
 • Domate
 • Bakalar (peshk)
 • Karkalec deti (gaforre)
 • Portokall
 • Mollë
 • Miell gruri
 • Miell thekre
 • Fara susami

Kokrra soje

 • Kontroll pozitiv
 • Derm.pteronyssinus
 • Derm.farinae
 • Thupër
 • Barërat të përziera
 • Mace
 • Kal
 • Qen
 • Alternaria alternata
 • Qumësht
 • α-Laktoalbumina
 • β-Laktoglobulin
 • Kazeinë
 • Të bardhë veze
 • Të verdhë veze
 • Serum viçi albuminë
 • Kokrra soje
 • Karrota
 • Patatet
 • Miell gruri
 • Lajthi
 • Kikirikë
 • Kontroll pozitiv
 • Mace
 • Kali
 • Loë
 • Qeni
 • Patë (pupla)
 • Rosë (pupla)
 • Pluhur shtëpie
 • Brumbull (fare e keqe)
 • Dredhkë
 • Polen i hershëm pemësh
 • Poleni i mëvonshëm pemësh
 • Akacie
 • Tërshër, Foragjere
 • Grurë
 • Luledielli
 • Pickim blete
 • Pickim grenze
 • Buburrec
 • Acid formic
 • Kontroll pozitiv
 • Qumësht (i zierë / tetrapak)
 • Të bardhë veze
 • Domate
 • Lajthi
 • Kikirikë
 • Peshk / Fruta deti (midhje, kallamarë, oktapod, karkaleca)
 • Mish pule
 • Mish
 • Susam
 • Kakao
 • Kazeinë
 • Gluten (gliadin)
 • Të verdhë veze
 • Pjeshkë
 • Banane
 • Luleshtrydhe
 • Qershi
 • Patate
 • Bizele
 • Portokall